Πες μου

διδυμοι

Η "διαδυκότητα" των Διδύμων δεν έχει όρια.Συχνά διαβάζουν δύο βιβλία μαζί, κάνουν δυό διαφορετικές δουλειές ταυτόχρονα, κυνηγούν δύο ή περισσότερα σχέδια μαζί. Δεν κατανοούν, ότι κάτι πρέπει να τελειώσουν, κάποια στιγμή.

Το ζώδιο των Διδύμων

Είναι επικοινωνιακοί , εύστρωφοι και καταφερζήδες. Έχουν ζωντάνια και ευεληξία. Ώστόσο, αν τους ζητήσετε βοήθεια σε ένα σοβαρό ζήτημά σας θα σας απαντήσουν μονολεκτικά και μετά θα συνεχίσουν να αναλύουν άλλα φλέγοντα ζητήματα που δεν αφορούν κανένα. Αν επιμείνετε μπορεί να γίνουν και απότομοι ή κριτικοί. Μετά θα το μετανιώσουν αλλά σιγά μην ζητήσουν συγνώμη. Αυτό το κάνουν γιατί θα υποχρεωθούν να σας αφιερώσουν χρόνο και δεν είναι τέτοιοι άνθρωποι, δεν μπλέκονται στα πόδια άλλων. Στην πραγματικότητα του χαλάς την εφηβία και προτιμά να χάσει ένα φίλο παρά να ασχοληθεί με το προβλημά του. Τους αρέσουν οι ανάλαφρες καταστάσεις, το χίουμορ αξίζει περισσότερο από τις έγνοιες και μάλιστα των άλλων.

Σύμβολο: 
Δίδυμοι
Προτερήματα ζωδίου: 
Εύστροφοι, επικοινωνιακοί, χιουμορίστες, διαδυκοί
Μειονεκτήματα ζωδίου: 
Επιπόλαιοι, αγχώδεις, περιπετιώδες, αποφασίζουν πάντα με γνώμονα τον εαυτό τους.
Ευαίσθητα σημεία σώματος: 
Ώμοι και χέρια
Απόφθεγμα: 
Ζήσε σήμερα, αύριο ποιός ξέρει.
Άνδρας: 

Είναι πολυπλευρος και αυτή είναι η πιό μεγάλη του αρετή.Αρνούνται να βαρεθούν ή να γίνουν βαρετοί. Έχουν πάντα μια εφηβία αν και τα χρόνια περνούν. Θα μάθουν όλες τις νέες τεχνολογίες γιατί θέλουν να κάνουν παρέα με νέους ανθρώπους. Κυνηγά πάντα δύο και τρία σ΄χεδια ταυτόχρονα με αποτέλεσμα κανένα να μην τελειώνει επαρκώς. Τα πιό πολλά σχέδιά τους μένουν ανεφάρμοστα, αν και ο δίδυμος νομίζει ότι τελείωσαν. Έχουν καλή επικοινωνία με τους άλλους και οι περισσότεροι στα ΜΜΕ ανήκουν στο ζώδιο των διδύμων. Το άλλο ζώδια με κυβερνήτη τον Ερμή, η παρθένος, εργάζεται αλλά με όχι τόσο μεγάλη επιτυχία επικοινωνίας στα ΜΜΕ λόγω της κριτικής της φύσης.

Εχουν ζωντάνια και εφράδια αλλά υστερούν στα πρακτικά και στην εφαρμογή τους.

Γυναίκα: 

Η γυναίκα Δίδυμος θα φορέσει ότι πιο περίεργο αλλά μην της πείτε την γνώμη σας, θα σας λούσει με αντιρρήσεις και στο τέλος θα βρεθείτε να μιλάτε για άλλες επιλογές σας που προφανώς δεν θα θέλατε να συζητάτε.Δίνει την εντύπωση ότι γνωρίζει τα πάντα αλλά αυτή η εντ'υπωση είναι επιφανειακή. Τα λεφτά κυλούν από τα χέρια της ανεξέλεχτα και για πράγματα τις περισσότερες φορές άχρηστα στην καθημερινότητα. Όποιος έχει σύντροφο Δίδυμο θα νιώσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ότι έχει πολλές γυναίκες μαζί. Αλλάζουν όπως τις συμφέρει ανά πάσα στιγμή.

Παιδί: 

Το παιδί Δίδυμος θα θέλει εναλλαγές στην μάθηση και στο σχολείο. Μπορεί να ξεκινήσει σαν αριστούχος και στο τέλος του Λυκείου, να κινδυνεύσει να μείνει στην ίδια τάξη. Στην εφηβία τα ερεθίσματα είναι πολλά για τον δίδυμο, το σχολείο έχει γίνει μια ρουτίνα για αυτόν, ποιός ασχολείται με την ρουτίνα τώρα.

πληροφορίες

22 Μαίου έως 21 Ιουνίου
Στοιχείο ζωδίου: 
Χρήμα: 
Οι δίδυμοι κάνουν πολλές αλλαγές στην εργασία τους για να καλύψουν την ανάγκη επικοινωνίας που έχουν. Σε συνδιασμό με το ότι τα χρήματα γλυστρούν σαν άμμο από τα χέρια των διδύμων, δεν θα μαζέψουν χρήματα πότε από την εργασία τους. Θα απαιτήσουν όμως τα χρήματα των συντρόφων τους. Έχουν επιχειρηματικό πνεύμα και αυτό τους κάνει καλούς στις πωλήσεις αλλά αβριούνται εύκολα και τα παρατάνε. Δεν δουλεύουν για το χρήμα. συχνά πιστεύουν ότι η ζωή είναι ωραία και δεν χρειάζεται να την σπαταλάμε με την καθημερινή δουλειά αλλά σε ταξίδια και διασκεδάσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 
12, 17, 22, 34