Πες μου

καρκινος

Ο καρκίνος είναι ο μυστηριώδης διαισθητικός του ζωδιακού. Έχουμε να κάνουμε με ένα κάπως αινιγματικό ζώδιο που το ευαίσθητο σημείο του είναι το στομάχι του. Προσοχή λοιπόν μην τα βάζετε όλα μέσα σας.

Το ζώδιο του Καρκίνου

Ο καρκίνος είναι ιδιαίτερα αινιγματικός. Στην πρώτη συνάντησή σας ίσως να σας μιλήσει απότομα και κάπως ψυχρά. Μην βιαστείτε να τον κρίνεται. Το κάνει από αμυντική θέση ιδιαίτερα αν του έχουν τύχει πολλές προδοσίες στην ζωή του και έχει γίνει καχύποπτος και αγχώδης. Θα ανακαλύψετε , αν του δώσετε χρόνο και ευκαιρίες, ότι είναι ένας ζεστός τρυφερός άνθρωπος που ότι κάνει το κάνει για τον αγαπημένο του και τους γύρω του. Εκείνος πρώτος από όλους θα ανησυχήσει και με την ισχυρή του διαίσθηση θα προλάβει καταστάσεις και γεγονότα που θα σας έβαζαν σε στενοχώριες. Δεν προσέχει το ίδιο και τον εαυτό του, είναι η ψυχούλα του ζωδιακού. Αν προσβάλλετε τον ίδιο ή την οικογένειά του προβάλλει τις δαγκάνες του και δεν το ξεχνά ποτέ. Εκείνη την στιγμή μπορεί να γίνει και επικίνδυνος. Έχουν αρκετές δόσεις λογικής στην οποία και καταφε΄γουν , όταν ο καρκίνος πνίγεται στο άγχος. Αν νιώσουν ότι κάτι πρέπει να γίνει κατά πάσα πιθανότητα έχουν δίκιο. Αν σας συμβουλέψουν, έστω και με κλάμματα, λάβετέ το σοβαρά υπ΄όψιν σας. Τα άτομα αυτού του ζωδίου έχουν υπέροχη συναισθηματική ποιότητα και το μόνο που ζητούν είναι η αγάπη των δικών τους ανθρώπων.

Σύμβολο: 
Καβούρι
Προτερήματα ζωδίου: 
Προσταευτικός, ανιδιοτελής, συναισθηματικός, διαισθητικός και γενναιόφρων.
Μειονεκτήματα ζωδίου: 
Καχύποπτος, αγχωτικός, επίμονος, κουραστικός με την ασφάλεια του άλλου.
Ευαίσθητα σημεία σώματος: 
Στήθος, πεπτικό σύστημα
Απόφθεγμα: 
Ό,τι κάνω το κάνω για σένα. Πρόσεχε το δρόμο.

πληροφορίες

22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου
Στοιχείο ζωδίου: 
Χρήμα: 
Οι καρκίνοι είναι προικισμένοι με υπομονή και αποφασιστικότητα. Πετυχαίνουν σε τομείς που οι άλλοι δεν θα μπορούσαν. Ο χρόνος μετράει υπέρ τους και όχι εναντίον τους. Είναι και καλοί έμποροι, οι αντίκες τους ταιριάζουν πολύ. Οι καρκίνοι θέλουν να έχουν χρήματα για τις δύσκολες μέρες αυτών και της οικογένειάς τους. Δεν θα το αφήσουν αυτό τον τομέα στη τύχη, αν και η τελευταία τους ευννοεί. Δεν καυχιόνται για τα πλούτη τους και μερικές φορές το κρύβουν επιμελώς.
Δεν ταιριάζει με: 
Τυχεροί αριθμοί: 
2, 4, 6, 11, 20, 29, 37, 47, 56