Πες μου

ταυρος

Ασφάλεια είναι η πρωταρχική λέξη του Ταύρου. Μετά θα εκδηλώσει όλες τις χάρες και τις αρετές του. Είναι απαραίτητο για τον Ταύρο να έχει ασφάλεια όχι μόνο σε υλικά αγαθά, δουλειά, οικογένεια, σπίτι, αλλά και σε πνευματικά, κοινωνικά και συναισθηματικά αγαθά.

Το ζώδιο του Ταύρου

Οι Ταύροι θέλουν να ξέρουν πότε, πως και γιατί γίνονται πράγματα από μικρή ακόμα ηλικία.Είναι αξιόπιστοι, σταθεροί με μια μικρή προδιάθεση για ρουτίνα και τεμπελιά.Δεν αγαπούν την βιασύνη. Το θεωρούν σφάλμα να τους πιέσουν οι άνθρωποι γύρω τους και να τους αγχώνουν εξ αιτίας αυτής της πίεσης. Θα κάνουν τις δουλιές τους στο δικό τους χρόνο όσο και αν φωνάζουν οι απ΄έξω. Έχουν ανεπτυγμένη την λογική και είναι λίγο ράθυμοι. Πράγματι βολεύονται στη ρουτίνα και αισθάνονται άσχημα άμα τους ξεβολεύσεις. Κάτι άλλο που αγαπούν με πάθος οι Ταύροι είναι η ιδιοκτησία. Σαν παιδιά της Αφροδίτης αγαπούν με πάθος το ωραίο και θέλουν να το βλέπουν κάθε στιγμή, όποτε να και η τάση ιδιοκτησίας. Αυτή επεκτείνεται και στα πρόσωπα που αγαπούν, της οικογένειάς τους μέχρι να φτάσει σε σημείο κτητικότητας. Αυτό τους δυσκολεύει πολύ στις προσωπικές και οικογενειακές τους σχέσεις. Το αδύναμο σημείο τους είναι ο λαιμός. Υπάρχουν πολλοί τραγουδιστές του ζωδίου και η βγαχνάδα και ο βήχας τους δυσκολεύει αφάνταστα. Όπως και ο ταύρος είναι σίγουροι, δυνατοί και γαλήνιοι, μέχρι να τους νευριάσει κανείς. Το ρητό "έγινε ταύρος εν υαλοπωλείο" δεν βγήκε τυχαία.

Τους αρέσει η πολυτέλεια και στο φαγητό και καλό θα είναι να προσέχουν την δίαιτά τους γιατί έχουν την τάση να παχαίνουν ιδιαίτερα μετά τα σαράντα.

Σύμβολο: 
Ταύρος
Προτερήματα ζωδίου: 
΄Ηρεμος, αξιόπιστος, σταθερός
Μειονεκτήματα ζωδίου: 
Ρουτινιάρικος, ράθυμος, ιδιοκτήτης, λαίμαργος
Ευαίσθητα σημεία σώματος: 
Λαιμός και αυχένας.
Απόφθεγμα: 
Σιγά και σταθερά.
Άνδρας: 

Ηρεμος και μεγαλόσωμος επιβάλλεται με την σιωπηλή παρουσία του. Μοιάζει ανέμελος αλλά σκέπτεται πολύ πριν κάνει κάτι. Έχει πολλούς γνωστούς αλλά ελάχιστους φίλους. Νομίζει ότι την ζωή σου πρέπει να την ζήσεις μόνος σου. Όταν ερωτευτεί θα το δείξει με πολλούς τρόπους αλλά δεν είναι διαχυτικός. Προτιμά την πρακτικότητα από τον ρομαντισμό και μπορεί στα γενέθλιά σας να σας πάρει ένα μίξερ αντί για ένα μπουκέτο λουλούδια.

Γυναίκα: 

Η γυναίκα ταύρος είναι μάλλον αδύνατη με τετράγωνο πρόσωπο θέλησης και αποφασιστικότητας. Αγαπά την πολυτέλεια και την δική της δουλειά γιατί της εξασφαλίζουν ακριβώς την ασφάλεια της πολυτέλειας. Τα γούστα της είναι κάπως εξεζητημένα και περίεργα. Θέλει να προκαλεί και μπορεί να εμφανιστεί με σπορ ντύσιμο σε μια δεξίωση και με αμπιγιέ σε ένα γήπεδο μπάσκετ. Αγαπάει την ελευθερία της και την ανεξαρτησία της και δεν θα ακουμπήσει σε ένα κτητικό άντρα για την επιβίωσή της. Είναι ένα παιδί της αφροδίτης αλλά με την ελευθερία δεν παίζουμε, σωστά:

πληροφορίες

21 Απριλίου έως 21 Μαίου
Στοιχείο ζωδίου: 
Χρήμα: 
Ο Ταύρος είναι εργασιομανής και η αγάπη του για τις υλικές απολαβές τον καθιστά πρώτης τάξεως επιχειρηματία. Θα ξεκινήσει από χαμηλά και θα φτάσει στο κολοφώνα της δόξης του σε μέση ηλικία. Είπαμε, αργά και σταθερά. Το πείσμα του θα είναι η δύναμή του. Θα πάρει ένα ρίσκο στη ζωή του αλλά θα το έχει σκεφτεί πολύ καλά και εκεί θα προσπαθήσει και θα τα καταφέρει, μέχρι το τέλος. Το παιδί ταύρος θα φυλάξει το χαρτζιλίκι του σε ένα κουμπαρά και δύσκολα θα τα ξοδέψει.
Ταιριάζει με: 
Δεν ταιριάζει με: 
Χαρακτηριστικά ζωδίου: 
Τυχεροί αριθμοί: 
6, 15, 24