Πες μου

ινδιανικο ωροσκοπιο

Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;
ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Οι Ινδιάνοι της Αμερικής υπηρετούσαν την μάνα φύση και διδασκόντουσαν από αυτή και απ όλα τα πλάσματα που ζούσαν πάνω σε αυτή, έμψυχα αλλά και άψυχα. Ακόμα και όνόματα έδιναν στα παιδιά τους ανάλογα με τις παρατηρήσεις που έκαναν και πως αυτά συνδέονταν με τη φύση.

ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Φεγγάρι του οξύρρυγχου και των ώριμων μούρων

Το φεγγάρι του οξύρρυγχου και των ώριμων μούρων είναι το έβδομο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι έχουν το οξύρρυγχο σαν ζώο τοτέμ, το σίδηρο και τον κόκκινο γρανάτη σαν ορυκτό τοτέμ και το βάτο σαν φυτό τοτέμ.
ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Φεγγάρι καλοκαιρινού ήλιου και δρυοκολάπτη

Το φεγγάρι του καλοκαιρινού ήλιου και του δρυοκολάπτη είναι το έκτο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι έχουν σαν ζώο τοτέμ τον δρυοκολάπτη, σαν ορυκτό τοτέμ το κορνιόλιο και σαν φυτό τοτέμ την αγριοτριανταφυλιά. Ανήκουν στη στοιχειακή ομάδα του βατράχου.
ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Φεγγάρι γέννησης ελαφιών και σποράς καλαμποκιού

Το φεγγάρι της γέννησης των ελαφιών και της σποράς του καλαμποκιού είναι το πέμπτο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι ανήκουν στη στοιχειακή ομάδα της πεταλούδας. Έχουν σαν ζώο τοτεμ το ελάφι, σαν φυτό τοτέμ την αχιλλεία και σαν ορυκτό τοτεμ τον αχάτη.
ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Φεγγάρι επανεμφάνισης των βατράχων και του κάστορα

Το φεγγάρι επανεμφάνισης των βατράχων και του κάστορα είναι το τέταρτο φεγγάρι του έτους. Η μάνα φύση έχει ανθίσει , έχει καθαρίσει τη σπίτι της και περιμένει τους επισκέπτες.
ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Φεγγάρι του γερακιού και των ανθισμένων δέντρων

Το φεγγάρι του γερακιού και των ανθισμένων δέντρων είναι το τρίτο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό, έχουν το κοκκινούρικο γεράκι σαν ζώο τοτέμ, το ταραξάτο σαν φυτό τοτέμ και το ιριδίζον οπάλιο σαν ορυκτό τοτέμ.
ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Φεγγάρι των δυνατών αέρηδων

Το φεγγάρι των δυνατών αέρηδων είναι το δεύτερο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό έχουν το πούμα, αυτή την καταπληκτική γάτα, σαν ζώο τοτέμ τους, το πεντάνευρο σαν φυτό τοτέμ και το τυρκουάζ σαν πέτρα τοτέμ.
ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Φεγγάρι καθαρμού και αναδημιουργίας της γης

Το φεγγάρι καθαρμού και αναδημιουργίας της γης είναι το πρώτο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι έχουν σαν ζώο τοτέμ την ενυδρίδα, σαν φυτό τοτέμ την λεύκη με τα αημένια φύλλα που μιλάει στα αυτιά μας κάτω από το απαλό αεράκι και σαν ορυκτό τοτέμ το πολύτιμο μέταλλο ασήμι.