Πες μου

χαρακτηριστικα ζωδιων

όλα τα ζώδια και όλες τις πληροφορίες για τις ιδιότητες των ζωδίων

Το ζώδιο του Κριού

Ο Κριός, ο πρωτοπόρος του ζωδιακού, είναι αυτό που λέει η λέξη. Πρωτοπόρος. Έχετε δεί κριάρι να οδηγεί το κοπάδι του; Πάντα μπροστά. Στα δύσκολα πάντα πρώτος. Στα ευχάριστα πάντα πρώτος. Σκύβει το κεφάλι και όποιον πάρει ο χάρος. Ο ενθουσιασμός σε υπέρμετρο βαθμό.

Το ζώδιο του Ταύρου

Οι Ταύροι θέλουν να ξέρουν πότε, πως και γιατί γίνονται πράγματα από μικρή ακόμα ηλικία.Είναι αξιόπιστοι, σταθεροί με μια μικρή προδιάθεση για ρουτίνα και τεμπελιά.Δεν αγαπούν την βιασύνη. Το θεωρούν σφάλμα να τους πιέσουν οι άνθρωποι γύρω τους και να τους αγχώνουν εξ αιτίας αυτής της πίεσης.

Το ζώδιο των Διδύμων

Είναι επικοινωνιακοί , εύστρωφοι και καταφερζήδες. Έχουν ζωντάνια και ευεληξία. Ώστόσο, αν τους ζητήσετε βοήθεια σε ένα σοβαρό ζήτημά σας θα σας απαντήσουν μονολεκτικά και μετά θα συνεχίσουν να αναλύουν άλλα φλέγοντα ζητήματα που δεν αφορούν κανένα. Αν επιμείνετε μπορεί να γίνουν και απότομοι ή κριτικοί.

Το ζώδιο του Καρκίνου

Ο καρκίνος είναι ιδιαίτερα αινιγματικός. Στην πρώτη συνάντησή σας ίσως να σας μιλήσει απότομα και κάπως ψυχρά. Μην βιαστείτε να τον κρίνεται. Το κάνει από αμυντική θέση ιδιαίτερα αν του έχουν τύχει πολλές προδοσίες στην ζωή του και έχει γίνει καχύποπτος και αγχώδης.

Ζώδιο του Λέοντος

Οι λέοντες είναι πολύ ευαίσθητοι, αν και σαν εξωτερική εμφάνιση δείχνουν σκληροί. Όταν ένα λεοντάρι πληγώνεται προτιμά να αποσυρθεί στην φωλιά του και να επουλώσει μόνο τις πληγές του. Παρ όλα αυτά στο ενδιάμεσο βρυχάται και όταν βρυχάται ένα λιοντάρι όλοι το ακουν.