Πες μου

ινδιανικο ωροσκοπιο

ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Οι Ινδιάνοι της Αμερικής υπηρετούσαν την μάνα φύση και διδασκόντουσαν από αυτή και απ όλα τα πλάσματα που ζούσαν πάνω σε αυτή, έμψυχα αλλά και άψυχα. Ακόμα και όνόματα έδιναν στα παιδιά τους ανάλογα με τις παρατηρήσεις που έκαναν και πως αυτά συνδέονταν με τη φύση.

Φεγγάρι αναγέννησης της γης και χήνα των πάγων

Το φεγγάρι της αναγγένησης της γης και της χήνας των πάγων (υπερβορεία) είναι το δωδέκατο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι έχουν την χήνα την υπερβορεία σαν ζώο τοτέμ, την σημύδα σαν φυρό τοτέμ και τον χαλαζία σαν ορυκτό τοτέμ.

Φεγγάρι άλκης και πελώριων πάγων

Το φεγγάρι της άλκης και των πελώριων πάγων είναι το ενδέκατο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι έχουν την άλκη σαν ζώο τοτέμ, το έλατο σαν φυτό τοτέμ και τον οψιδιανό σαν ορυκτό τοτέμ.

Φεγγάρι φιδιού και παγωνιάς

Το φεγγάρι του φιδιού και της παγωνιάς είναι το δέκατο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι έχουν το σοφό φίδι σαν ζώο τοτέμ, το αγριάγκαθο σαν φυτό τοτέμ και τον μαλαχίτη και χαλκό σαν ορυκτό τοτέμ. Ανήκουν στη στοιχειακή ομάδα του βατράχου.

Φεγγάρι μετανάστευσης παπιών και κορακιού

Το φεγγάρι της μετανάστευσης των παπιών και του κορακιού είναι το ένατο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι έχουν το κοράκι σαν ζώο τοτέμ, το φλώμο σαν φυτό τοτέμ και τομ ιάσπη σαν ορυκτό τοτέμ.

Φεγγάρι καφετί αρκούδας και θερισμού

Το φεγγάρι της καφετί αρκούδας και του θερισμού είναι το όγδοο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι έχουν την καφετί αρκούδα σαν ζώο τοτέμ, τη βιολέτα σαν φυτό τοτέμ και τον αμέθυστο σαν ορυκτό τοτέμ και ανήκουν στη στοιχειακή ομάδα της χελώνας, είναι δηλαδή γίηνοι.
ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Φεγγάρι του οξύρρυγχου και των ώριμων μούρων

Το φεγγάρι του οξύρρυγχου και των ώριμων μούρων είναι το έβδομο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι έχουν το οξύρρυγχο σαν ζώο τοτέμ, το σίδηρο και τον κόκκινο γρανάτη σαν ορυκτό τοτέμ και το βάτο σαν φυτό τοτέμ.
ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Φεγγάρι καλοκαιρινού ήλιου και δρυοκολάπτη

Το φεγγάρι του καλοκαιρινού ήλιου και του δρυοκολάπτη είναι το έκτο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι έχουν σαν ζώο τοτέμ τον δρυοκολάπτη, σαν ορυκτό τοτέμ το κορνιόλιο και σαν φυτό τοτέμ την αγριοτριανταφυλιά. Ανήκουν στη στοιχειακή ομάδα του βατράχου.
ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Φεγγάρι γέννησης ελαφιών και σποράς καλαμποκιού

Το φεγγάρι της γέννησης των ελαφιών και της σποράς του καλαμποκιού είναι το πέμπτο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι ανήκουν στη στοιχειακή ομάδα της πεταλούδας. Έχουν σαν ζώο τοτεμ το ελάφι, σαν φυτό τοτέμ την αχιλλεία και σαν ορυκτό τοτεμ τον αχάτη.
ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Φεγγάρι επανεμφάνισης των βατράχων και του κάστορα

Το φεγγάρι επανεμφάνισης των βατράχων και του κάστορα είναι το τέταρτο φεγγάρι του έτους. Η μάνα φύση έχει ανθίσει , έχει καθαρίσει τη σπίτι της και περιμένει τους επισκέπτες.
ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Φεγγάρι του γερακιού και των ανθισμένων δέντρων

Το φεγγάρι του γερακιού και των ανθισμένων δέντρων είναι το τρίτο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό, έχουν το κοκκινούρικο γεράκι σαν ζώο τοτέμ, το ταραξάτο σαν φυτό τοτέμ και το ιριδίζον οπάλιο σαν ορυκτό τοτέμ.
ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Φεγγάρι των δυνατών αέρηδων

Το φεγγάρι των δυνατών αέρηδων είναι το δεύτερο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό έχουν το πούμα, αυτή την καταπληκτική γάτα, σαν ζώο τοτέμ τους, το πεντάνευρο σαν φυτό τοτέμ και το τυρκουάζ σαν πέτρα τοτέμ.
ζωδια / ινδιανικο ωροσκοπιο

Φεγγάρι καθαρμού και αναδημιουργίας της γης

Το φεγγάρι καθαρμού και αναδημιουργίας της γης είναι το πρώτο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι έχουν σαν ζώο τοτέμ την ενυδρίδα, σαν φυτό τοτέμ την λεύκη με τα αημένια φύλλα που μιλάει στα αυτιά μας κάτω από το απαλό αεράκι και σαν ορυκτό τοτέμ το πολύτιμο μέταλλο ασήμι.