Πες μου

Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Οι Ινδιάνοι της Αμερικής υπηρετούσαν την μάνα φύση και διδασκόντουσαν από αυτή και απ όλα τα πλάσματα που ζούσαν πάνω σε αυτή, έμψυχα αλλά και άψυχα. Ακόμα και όνόματα έδιναν στα παιδιά τους ανάλογα με τις παρατηρήσεις που έκαναν και πως αυτά συνδέονταν με τη φύση. Υπήρχαν παιδιά που προσέγγιζαν τα άγρια θηρία όπως εμείς τα κατοικίδιά μας.

Παρατηρώντας αυτό το επίτευγμα οι Ινδιάνοι ονόμαζαν το παιδί ανάλογα με το ταλέντο του πχ "αγριος λύκος"ή καθιστή αρκούδα. Έτσι αναπόφευκτα έστρεψαν και τα μάτια στις εποχές, στα ζώα και στα φυτά. Ακόμα στα ορυκτά, στα ποτάμια, στα δέντρα. Όλα ήταν παιδιά του μεγάλου πνεύματος που μας καθοδηγεί. Μετά από όλα αυτά έγραψαν και τις παρατηρήσεις τους, σε κορμό σημίδας και μας τα έδωσαν. Για να μην ξεχνάμε να σεβόμαστε και να ακολουθούμε τη μάνα φύση και όχι να την καταστρέφουμε.

Πότε γεννηθήκατε:

Γεννήθηκες κάτω από το φεγγάρι της ανάπαυσης της γης και της εξάγνισης
Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;
Φεγγάρι καθαρμού και αναδημιουργίας της γης
Αυτή την εποχή η μαμά γη ξεκουράζεται και αναδομείται. Προετοιμάζεται να ξυπνήσει με νέες δυνάμεις από τον ύπνο του χειμώνα.Στην νοικοκυρίστικη διάλεκτο θα λέγαμε πως χουζουρεύει ακόμα στο κρεββάτι αλλά το μυαλό της κάνει σχέδια πως να αναζωογήσει το σπιτικό της. Μελετάει τον καλύτερο τρόπο να καθαρίσει εκ θεμελείων το χώρο της να τον εξαγνίσει και να τον κάνει να μοιάζει σαν καινούργιος.Έτσι και εσείς μοιάζεται μερικές φορές να απομονώνεστε από τους γύρω σας αλλά το μυαλό σας κατεβάζει καινοτόμες ιδέες που θα τις βάλετε σε εφαρμογή πολύ αργότερα.Αυτή την εποχή του χρόνου μοιάζετε νωχελικοί και οι φίλοι σας απορούν γιατί σας ξέρουν μαχητικούς και υπερδραστήριους. Απλά εσείς εξαγνίζεστε από τα άχρηστα του προηγούμενου χρόνου και καθαροί ορμάτε σε νέες περιπέτειες.
Γεννήθηκες κάτω από το φεγγάρι των δυνατών αέρηδων
Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;
 Φεγγάρι των δυνατών αέρηδων
Το φεγγάρι ττων δυνατών αέρηδων που γεννηθήκατε, είναι ένα μυστηριώδες φεγγάρι, όπως και εσείς άλλοστε. Σαν παιδιά είσαστε πολύ δημιουργικά και εφάνταστα αλλά και σαν ενήλικες σας αρέσει να σας τυλίγει ένα πέπλο μυστηρίου. Είστε η ρομαντικότητα στη πραγματικότητα. επειδή εκείνη την εποχή οι άνεμοι αλλάξουν συχνά μέγεθος και κατεύθυνση, έχετε την ανάγκη της αλλαγής αλλά χωρίς να ταλαιπωρήσετε τους γύρω σας. Ενδιαφέρεστε πολυ για τους γύρω σας αλλά και για όλους τους ανθρώπους γενικά. Σας ενοχλεί η προδοσία και εκεί βγάζετε νυχάκια. Ξεσπάτε με οργή και εκπλήσετε τους φίλους και γνωστούς γιατί νόμιζαν όλοι ότι είστε χαμηλών τόνων , πάντα κλεισμένος μέσα στο ροζ συννεφάκι σας. Καλά κάνετε και ξεσπάτε που και που. Αλλοιώς σας πιάνουν κρίσεις βαθιά μελαγχολίας γιατί θέλετε να τα πηγαίνετε καλά με όλους.
Γεννήθηκες κάτω από το φεγγάρι του γερακιού και των ανθισμένων δέντρων
Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;
Φεγγάρι του γερακιού και των ανθισμένων δέντρων
Το φεγγάρι του γερακιού και των ανθισμένων δέντρων, που γεννηθήκατε είναι το τρίτο φεγγάρι του έτους και πέφτει και πάνω στην εαρινή ισημερία. Η φύση βιάζεται να ξυπνήσει και όλα είναι νεογέννητα και καινούργια. Αυτό σας ακολουθεί σε όλη σας τη ζωή, μένετε πάντα παιδιά που αναγεννιούνται κάθε άνοιξη. Έχετε την τάση να ξεφυτρώνετε παντού και να αναλαμβάνετε και τις ευθύνες των άλλων. Προσοχή στην υπερβολική δουλειά που φορτώνεστε και τα άγχη που επωμίζεστε. Είστε και "αστέρια" σε ότι αναλαμβάνετε και μετριόφρονες μαζί. Όπως έχετε και την ικανότητα να ανοίγετε υποθέσεις και να τις"καθαρίζετε" καταλαβαίνετε ότι είστε υπεύθυνοι σε πολλά επαγγέλματα σε καίριες θέσεις. Οι πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι βλέποντας τα θέματα από ψηλά το μόνο που θέλετε είναι να ευργετήσετε τους άλλους και οι περισσότεροι σας φοβούνται. Προσέξτε να μην πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο. Η ένεργεια των ατόμων του κοκκινούρικου γερακιού είναι ανεξάντλητη.
Γεννήθηκες κάτω από το φεγγάρι επανεμφάνισης των βατράχων και του κάστορα
Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;
Φεγγάρι επανεμφάνισης των βατράχων και του κάστορα
Το φεγγάρι επανεμφάνισης των βατράχων και του κάστορα, που γεννηθήκατε, ανήκει στην στοιχιακή ομάδα της χελώνας και αυτό σας δίνει την ιδιότητα της αργής αλλά σίγουρης εξέλιξης. Κάνετε τα πάντα με τον δικό σας τρόπο που για άλλους φαίνεται υπερβολικά χρονοβόρος αλλά για εσάς είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος προς την πραγμάτωση. Είστε υλιστές και θα πρέπει να προσπαθήσετε να δείτε και λίγο πιό μακρυά στη χώρα της φαντασίας. Ένα μονοπάτι που θα σας ενισχύσει όσο δεν φαντάζεστε. Το ζώο τοτέμ σας φανερώνει πως δεν μιλάτε πολύ και η οικοόνειά σας είναι για εσάς πολύτιμη. Αν κάτι πάει στραβά και χαλάσει γίνεστε δύστροποι και καχύποπτοι και σπάνια ξαναδημιουργείτε οικογένεια. Στο τομέα της εργασίας σας είστε ένας πραγματικός αρχιτέκτων. Αν κάτι δεν σας αρέσει ξεκινάτε πάλι από την αρχή.
Γεννηθήκατε κάτω από το φεγγάρι γέννησης ελαφιών και σποράς καλαμποκιού
Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;
Φεγγάρι γέννησης ελαφιών και σποράς καλαμποκιού
Γεννηθήκατε κάτω από το φεγγάρι της γέννησης των ελαφιών και της σποράς του καλαμποκιού.Αυτά τα άτομα αφήνουν τα παιδιά τους ελεύθερα από μικρή ηλικία. Πιστεύουν ότι έτσι θα γίνουν δημιουργικά. Οι πατεράδες αυτού του φεγγαριού δεν εμπλέκονται στο μεγάλωμα των παιδιών τους, το θεωρούν ξένο. Όταν όμως μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά τους είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι με το να τα πάνε μια βόλτα και να τους μιλήσουν για καινοτόμες ιδέες. Οι ενήλικες αυτού του φεγγαριού δυσκολεύονται να ισοπποπήσουν το χρόνο τους με τις ενέργειες τους και συχνά έρχεται το τέλος της μέρας και έχουν ακόμα πολλά να κάνουν από τα προγραμματιθέντα.Σε αυτή την κατάσταση, δημιουργούν πρόβλημα στον εαυτό τους, είναι ανήσυχα και νευρικά. Πολλές φορές νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους γιατί δεν προλαβαίνουν όλα όσα σκεπτονται να κάνουν. Καλό θα ήταν να ηρεμούν και να σκεπτούν ότι και αύριο μέρα είναι.
Γεννήθηκες κάτω από το φεγγάρι του καλοκαιρινού ήλιου και του δρυοκολάπτη
Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;
Φεγγάρι καλοκαιρινού ήλιου και δρυοκολάπτη
Το φεγγάρι του καλοκαιρινού ήλιου και του δρυοκολάπτη που γεννηθήκατε φανερώνει ότι είστε ένας ζεστός άνθρωπος που ακτινοβολεί αγάπη και νοιάζεται γιά όλους και γιά όλα.Είστε ονειροπόλοι αλλά και πρακτικοί συγχρόνως. Απαγάτε τα ωραία και καλόγουστα πράγματα, το σπίτι σας είναι πάντα ανοιχτό γιά όλους και όταν σας αγαπούν ανθίζετε σαν την αγριοτριανταφυλιά. επειδή στην ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα ονειρευόμαστε, όσο προσπάθεια και αν έχουμε κάνει για αυτό, προσπαθείστε να μην απογοητευόσαστε και κάθε ατυχία να την βαπτίζετε μάθημα ζωής και να ξαναπροσπαθείστε. Άλλοστε, αύριο όλα θα πάνε καλύτερα.
Γεννηθήκες κάτω από το φεγγάρι του οξύρρυγχου και των ώριμων μούρων
Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;
Φεγγάρι του οξύρρυγχου και των ώριμων μούρων
Το φεγγάρι του οξύρρυγχου και των ώριμων μούρων κάτω από το οποίο γεννηθήκατε, είναι ένα ηγετικό φεγγάρι.Το ψάρι τοτέμ σας, ο οξύρρυγχος, από τον οποίο παράγγετε το χαιβιάρι και είναι το μεγαλύτερο ψάρι γλυκου νερού αλλά και αυτό που ζει τα πιό πολλά χρόνια από άλλα ψάρια, θα σας εμπνεύσει με την σπουδαιότητά του και τα προσόντα του. Τα μεταφέρει και σε εσάς. Αποτέλεσμα αυτού; Ζείτε πολλά δημιουργικά χρόνια με ασφάλεια και δεμένη οικογενειακή και φιλική σχέση.Έχετε μια ζέστη στις σχέσεις σας αν και πολλές φορές υψώνετε τον τόνο της φωνής σας. Έχετε θάρρος και ακτανόηση συγχρόνως για τους αδύναμους. Λόγω της ενέργειά σας θα απλωθείτε σε πολλά πράγματα μαζί, θα τα πραγματοποιήσετε όλα αφήνοντας τους άλλους να αναρωτιούνται που βρίσκετε τον χρόνο και τη δύναμη να τα κάνετε όλα αυτά. Σαν παιδιά τα άτομα του οξύρρυγχου ήταν ενεργητικά και φασαριόζικά με πολλούς φιλούς και συμμαθητές που έπιναν νερό στο όνομά σας.
Γεννήθηκες κάτω από το φεγγάρι της καφετί αρκούδας και του θερισμού
Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;
Φεγγάρι καφετί αρκούδας και θερισμού
Το φεγγάρι της καφετί αρκούδας και του θερισμού, κάτω από το οποίο γεννηθήκατε και η πέτρα σας, ο αμέθυστος, σαν ωθούν να είστε καλοί κριτές δίκαιοι και με θάρρος στις σχέσεις σας με τους άλλους.Το ιώδες, το χρώμα σας, είναι το χρώμα της έμπνευσης και της πνευματικής ενόρασης. Είστε ιδεαλιστές με τον δικό σας τρόπο, ενός πρακτικού και εφαρμόσιμου ιδεαλισμού.Σαν γονείς τα ατομα του θερισμού είναι αυστηροί. Θα θέσουν τα όρια στα παιδιά τους και θα περιμένουν να υπακούσουν.
Γεννήθηκες κάτω από το φεγγάρι της μετανάστευσης των παπιών και του κορακιού
Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;
Φεγγάρι μετανάστευσης παπιών και κορακιού
Το φεγγάρι του κορακιού και της μετανάστευσης των παπιών, που γεννηθήκατε σας βοηθούν να αναζητάτε ισορροπία ειδικά αυτή την εποχή του χρόνων. Στα γενέθλιά σας αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει στο τέλος αλλά μετά από μια οικογενειακή σύσκεψη όλα μοάζουν αλλοιώτικά. Άλλα άτομα από αυτό το φεγγάρι μοιάζουν υπερβολικά κοινωνικά και δεν μένουν στιγμή μόνα τους και άλλα θέλουν να απομονώνουν τις σκέψεις τους για να ηρεμούν. Όπως το κόράκι άλλα άτομα ζευγαρώνουν με ένα μόνο ταίρι για όλη τους τη ζωή και άλλα επιλέγουν πολλά χωρίς ιδιαίτερο λόγο.Εκεί που πλησιάζουμε στην χειμερινή ισημερία τα άτομα αυτου του φεγγαριού μοιάζουν πιό νωχελικά από ότι συνήθως. Το φυτό τοτέμ σας θα σας ενεργοποιήσει και θα σας ξεκουράσει από τυχόν αλλεργίες, που σας βασανίζουν άνοιξη και φθινώπορο.
Γεννηθήκατε κάτω από το φεγγάρι της παγωνιάς και του φιδιού
Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;
Φεγγάρι φιδιού και παγωνιάς
Το φεγγάρι της παγωνιάς και του φιδιού, που γεννηθήκατε σας χαρίζει μια ανήσυχη και εξερευνητική φύση. Όπως ακριβώς απλώνετε εύκολα την θερμότητα της σκέψης και των αισθημάτων σας , το ίδιο εύκολα απλώνετε και την οργή σας, Είστε πολύ δυνατοί και εξουσιαστικοί και αυτό σας βοηθάει στη εργασία σας που είναι κυρίως διευθυντική. Το χάρισμα της ψυχικής ανάτασης, που έχετε είναι ευλογία αλλά και καταστροφή, ειδικά όταν οι δυνάμεις σας είναι μπλοκαρισμένες ή έχουν παγώσει. Στο χέρι σας είναι να ξαναζεστάνετε το κόσμο μέσα σας.
Γεννηθήκατε κάτω από το φεγγάρι της άλκης και των πελώριων πάγων
Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;
Φεγγάρι άλκης και πελώριων πάγων
Το φεγγάρι της άλκης και των πελώριων πάγων , που γεννηθήκατε , σας χαρίζει εσωτερική λάμψη. Έρχονται άνθρωποι κοντά σας χωρίς να κάνετε τίποτα. Κρατάτε μυστική την προσωπική σας ζωή μέχρι να σας αγγίξει το άτομο που έχετε επιλέξει και εκεί μένετε σταθερά κοντά τους για πάντα. Τα άτομα κάτω από αυτό το φεγγάρι θέλουν να ξεπερνούν τις επιφανειακές εντυπώσεις και να κοιτούν κατ ευθείαν στη καρδιά του άλλου. Αυτό σας κάνει καλούς φίλους , αν και εσείς θεωρείτε πως οι πραγματικοί φίλοι σας είναι μετρημένοι και ελάχιστοι.
Γεννηθήκατε κάτω από το φεγγάρι της αναγγένησης της γης και της χήνας των πάγων
Τι ζώδιο είσαι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο;
Φεγγάρι αναγέννησης της γης και χήνα των πάγων
Γεννηθήκατε κάτω από το φεγγάρι της αναγγένησης της γης και της χήνας των πάγων και η διαχυτικότητα για εσάς είναι λίγο σαν ντροπή. Περιμένετε από τους αγαπημένους σας αν καταλάβουν τα συναισθήματα που τρέφετε για εκείνους από το ότι είστε μαζί και μόνο.Αυτό το κάνετε γιατί ξέρετε ότι έχετε μια δύναμή καταστροφής σε δύσκολες στιγμές όχι μόνο απέναντι στους άλλους αλλά και απέναντι στον εαυτό σας. Δύσκολα κάνετε καινούργιους φίλους και ακόμα πιό δύσκολα ξεγράφετε τους ήδη υπάρχοντες. Συνήθως χράφετε τις προτεραιότηες της ημέρας και αισθάνεστε πιο ασφαλείς με αυτό το τρόπο. Το πρόγραμμα είναι σημαντικό για εσάς όπως και η εργασία σας.