Πες μου

Φεγγάρι καθαρμού και αναδημιουργίας της γης

Το φεγγάρι καθαρμού και αναδημιουργίας της γης είναι το πρώτο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι έχουν σαν ζώο τοτέμ την ενυδρίδα, σαν φυτό τοτέμ την λεύκη με τα αημένια φύλλα που μιλάει στα αυτιά μας κάτω από το απαλό αεράκι και σαν ορυκτό τοτέμ το πολύτιμο μέταλλο ασήμι. Επειδή έχουν σχέση με τη σελήνη ακόμα και το χρώμα που τους αρέσει είναι το ασημί του φεγγαριού ή του πολύτιμου μετάλλου τους. Το συμπληρωματικό τους είναι τα άτομα που ανήκουν στην ομάδα του οξύρρυγχου.

Ανήκουν στη στοιχειακή ομάδα της πεταλούδας όπως ταξιδεύουν πάνω στη μαγική ρόδα. Ακούστε και αυτό. Ένα ελαφρό αεράκι φυσάει από Νότια, τόσο ανεπαίσθητα, όσο και το φτερούγισμα μιάς πεταλούδας. Αυτό το απαλό φτερούγισμα μπορεί να αλλάξει το κόσμο. Έτσι είστε και εσείς που γεννηθήκατε κάτω από το φεγγάρι της ανάπαυσης και της εξάγνισης της μάνας γης. Είστε πρωτοπόροι σε πολλά θέματα αλλά θέλετε κάποιον άλλον να τα πραγματοποιήσει. Συχνά λέτε, έχω πολλές ιδέες αλλά δεν είμαι έμπορος για να τις πουλήσω.

Ένα άτομο από τον βορρά που έχει μέσα του την δύναμη του πουλιού του κεραυνού, ένας που γεννήθηκε κάτω από το φεγγάρι του καλοκαιριού, θα σας δώσει την δύναμη αλλά θα έχει και την ικανότητα να κάνει τις ιδέες σας πραγματικότητα. Εσείς ακούτε το τραγούδι της λεύκας και εμπνέεστε και ο άλλος προσπαθεί να δαμάσει τα αγκάθια μια αγριοτριανταφυλιάς για να κόψει το καρπό που σας αξίζει. Εμπιστευτείτε τις συνεργασίες μαζί του. Θα πετύχετε και οι δύο.