Πες μου

Φεγγάρι καλοκαιρινού ήλιου και δρυοκολάπτη

Το φεγγάρι του καλοκαιρινού ήλιου και του δρυοκολάπτη είναι το έκτο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι έχουν σαν ζώο τοτέμ τον δρυοκολάπτη, σαν ορυκτό τοτέμ το κορνιόλιο και σαν φυτό τοτέμ την αγριοτριανταφυλιά. Ανήκουν στη στοιχειακή ομάδα του βατράχου. Το χρώμα που τους αρέσει είναι το χρώμα της καρδιάς ή του ροζ τριαντάφυλλου. Όπως και τα τοτέμ τους τα άτομα αυτά είναι συναισθηματικά και πάντα εύκαιρα να προσφέρουν σε όλους. Το μόνο που ζητάνε είναι η αγάπη των άλλων.

Εχουν την ικανότητα να κυλούν ελεύθερα και ανεμπόδιστα στη ζωή και να δημιουργούν ευκαιρείες με το συναισθηματικό τους κόσμο, όπως ακριβώς κυλάει ελεύθερα το αίμα στις φλέβες.Μεταφέρουν την ζωή κυριολεκτικά και μεταφορικά στούς άλλους. Εκτός από την διαίσθησή τους είναι και καλοσυνάτα και γελάνε με ένα πλατύ χαμόγελο προκειμένου να σας εμψυχώσουν.

Όταν δεν λαμβάνουν την αγάπη που χρειάζονται γίνονται σαν την χελώνα, κλείνονται στο καβούκι τους και μπορεί ποτέ πιά να μην ξαναβγούνα πό εκεί. Όπως και ο καρπός της αγριοτριανταφυλιάς έχει την πιό μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C έτσι και τα άτομα με αυτό το φυτό θα σας κάνουν καλά με ένα τους βλέμμα και ας μην το καταλάβετε. Να προσέχουν γιατί ξοδεύουν όλες τις δυνάμεις τους στους άλλους και συχνά κρυολογούν ή υποφέρουν από αλλεργείες.