Πες μου

Φεγγάρι του γερακιού και των ανθισμένων δέντρων

Το φεγγάρι του γερακιού και των ανθισμένων δέντρων είναι το τρίτο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό, έχουν το κοκκινούρικο γεράκι σαν ζώο τοτέμ, το ταραξάτο σαν φυτό τοτέμ και το ιριδίζον οπάλιο σαν ορυκτό τοτέμ. Ανήκουν στην ομάδα του πουλιού του κεραυνού και το αγαπημένο τους χρώμα είναι το κόκκινο και το κίτρινο που έχει το άνθος του φυτού τους, το ταραξάτο. το ταραξάτο είναι από τα πιο ευεργετικά φυτά και φυτρώνει παντού. Και ποιός δεν έπαιξε μικρός με τους σπόρους του που φεύγουν με τον αέρα σαν μικροί θύσαννοι. Του είχαμε βγάλει και όνομα, θυμάμαι. Το λέγαμε κλέφτη και το κυνηγάγαμε να το τσακώσουμε και όλο μας ξέφευγε. Έτσι και τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το φεγγάρι του γερακιού και των ανθισμένων δέντρων.

Η φωτιά που έχουν μέσα τους τους κάνει να πραγματοποιούν τα όνειρά τους και να σπινθηρίζουν άλλοτε σταθερά στις επιδιώξεις τους και άλλοτε με μεγάλες φωτεινές φλόγες.Αλλά να προσέχουν τα συναισθήματά τους που μεταβάλλονται όπως οι φλόγες της φωτιά. Πρέπει να μάθουν να χαλιναγωγούν το συναισθηματικό τους κόσμο αλλοιώς θα κάψουν πολλούς. Είναι άτομα που τους αρέσουν τα καθαρά πράγματα και σκέψεις αλλά θέλουν εδώ και τώρα όλα όσα σκέπτονται. Ο κόσμος όμως, δεν πλάστηκε σε μία μέρα.Από την άλλη είναι συχνά σύμβολο ελπίδας και ανάτασης.

Είναι καταλύτες πραγματοποίησης ιδεών και καλοί φίλοι.Επειδή έχουν γεννηθεί την εποχή που η φύση ξυπνά από τον χειμωνιάτικο ύπνο της και αναπτύσεται με γοργούς ρυθμούς, δεν καταλαβαίνουν την οκνηρία και τις αναβολές. Συχνά υπερβάλλουν σε όλα ακόμα και στο φαγητό. Να προσέχουν τα άγχη τους, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τους δικούς τους ρυθμούς.