Πες μου

Φεγγάρι του οξύρρυγχου και των ώριμων μούρων

Το φεγγάρι του οξύρρυγχου και των ώριμων μούρων είναι το έβδομο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το φεγγάρι έχουν το οξύρρυγχο σαν ζώο τοτέμ, το σίδηρο και τον κόκκινο γρανάτη σαν ορυκτό τοτέμ και το βάτο σαν φυτό τοτέμ. το χρώμα που τους αρέσει και τους φέρνει τύχη είναι το βαθύ κόκκινο και ανήκουν στην ομάδα του πουλιού του κεραυνού. Είναι επιβλητικά και περήφανα άτομα με εξαιρετικές ικανότητες διοικητικές και αργηγικές.

Όπως και ο σίδηρος οδήγησε τους λαούς της γης από μιά εποχή σε μιά άλλη έτσι και τα άτομα κάτω από αυτό το φεγγάρι οδηγούν με τις καινοτομίες και τις εφευρέσεις τους τους γνωστούς και φίλους σε μια καινούργια ανακάλυψη για καλυτέρευση των προσωπικών τους αναγκών. Θέλουν την αναγνώρηση και μισούν το ψέμα και την υποκρισία. Τα μούρα καθαρίζουν τον οργανισμό και τον αποτοξινώνουν.

Τα άτομα γεννημένα κάτω από το φεγγάρι των ώριμων μούρων θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε παλιές πίκρες και άγχη και θα σας οδηγήσουν σε ένα καινούργιο μονοπάτι ζωής. Όταν δεν παίρνουν την αναγνώριση που χρειάζονται γίνονται καχύποτα και επιθετικά άτομα. Συνήθως όμως ξέρουν τα όριά τους και πως να γιατρευτούν.