Πες μου

Φεγγάρι των δυνατών αέρηδων

Το φεγγάρι των δυνατών αέρηδων είναι το δεύτερο φεγγάρι του έτους. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό έχουν το πούμα, αυτή την καταπληκτική γάτα, σαν ζώο τοτέμ τους, το πεντάνευρο σαν φυτό τοτέμ και το τυρκουάζ σαν πέτρα τοτέμ. Ανήκουν στην ομάδα του βατράχου, νερένια δηλαδή και το χρώμα τους είναι το γαλαζοπράσινο του νερού, το χρώμα που σας ηρεμεί και σας αναζωογονεί. Πολλές φορές προτιμάτε το γαλάζιο σαν χρώμα αλλά θυμηθείτε να φοράτε αυτή την απόχρωση γιατί σας βοηθάει να ισορροπείτε.

Τα άτομα που σας συμπληρώνουν είναι εκείνα που βρίσκονται απέναντι σας στη μαγική ρόδα, τα άτομα της καστανής αρκούδας.Τα άτομα τα γεννημένα κάτω από το φεγγάρι των δυνατών αέρηδων είναι συχνά σιωπηλά και διαισθητικά. Όταν αρχίσουν τις συζητήσεις με τους άλλους πάντα τους κάνουν να αισθάνονται άνετα και παίρνουν τις απαντήσεις που τους καλύπτουν. Είναι ευγενικές ψυχές αλλά συχνά μοναχικές. Συχνά πιέζονται από τα αισθηματά τους και προσπαθούν να τα κρύβουν.

Πρέπει να μάθουν να επιλέγουν εκείνους που θα εμπιστευτούν γιατί έχουν τόση δύναμη αισθημάτων που θα τους πνίξει κάποια στιρμή στη ζωή τους, αν δεν τα μοιραστούν.Οι αβεβαιότητες που νιώθουν, πυκνά-συχνά, τα άτομα του φεγγαριού αυτού, είναι λόγω της ευαισθησίας του στην ροή των συναισθημάτων των γύρω τους και της μεταβαλλόμενης διάθεσης εκ μέρους τους. Τα παιδιά που ανήκουν στο φεγγάρι των δυνατών αέρηδων, είναι υπερευαίσθητα και χρειάζονται μεγάλη αγάπη και προστασία εκ μέρους των γονέων. Συχνά θα τα δείτε να ονειροπολούν και να παίζουν μόνα τους φανταστικά παιχνίδια λες και είναι κάπου αλλού και με άλλους φίλους από τους δίπλα τους. Με σεβασμό στη φαντασία τους βοηθήστε τα να γυρίσουν στην πραγματικότητα με απαλό και ήρεμο τρόπο.