Πες μου

Βρυοσκεπής αχάτης

Ο βρυοσκεπής αχάτης ή βρυώδης αχάτης είναι μια πέτρα που μοιάζει σαν να έχει βρύα μέσα της. Στην πραγματικότητα, όταν την ανέλυσαν, ανακάλυψαν πως περιέχει οξείδιο του μαγγανίου και σίδηρο. Πολλές φορές αυτά που φαίνονται σαν βρύα είναι χρώματος μαύρου άλλοτε πράσινου ή υπογάλαζο.

Αν βάλεις μια πέτρα αχάτη στο στόμα σου δεν θα διψάς.

Ο βρυοσκεπής αχάτης είναι μιά πέτρα πολυ ευγεργετική γιά τα μάτια. Τα άτομα που έχουν σαν ορυκτό τοτέμ τον βρυοσκεπή αχάτη έχουν ένα δεσμό ανάμεσα στο ορυκτό και το φυσικό βασίλειο. Οι παππούδες μας πίστευαν πως αν βάλεις μια πέτρα αχάτη στο στόμα σου δεν θα διψάς. Στα άτομα με αυτο το τοτέμ τους αρέσει η ομορφιά και θέλουν το περιβάλλον γύρω τους να είναι όμορφο.

Με τις ικανότητές του αυτές το σπίτι τους και ο περιβάλλοντας χώρος θα είναι πολύ ελκιστικά και χαρούμενα σε αυτούς που θα τα επισκεφτούν, νιώθουν αγάπη για τα ζώα και τα φυτά και θα έχουν πάντα ένα ενυδρείο στο σπίτι τους στην ανάγκη τους να φέρουν τη φύση κοντά τους. Συνήθως είναι θεραπευτές και ασχολούνται με βότανα και εναλλακτικές θεραπίες. Αυτά τα άτομα είναι χιουμορίστες και αγαπούν τα αστεία και τις φάρσες.