Πες μου

Γρανάτης και σίδηρος

Δύο είναι τα ορυκτά τοτέμ που σας αντιπροσωπεύουν. Ο γρανάτης και ο σίδηρος. Ο γρανάτης είναι πυριτικός κρύσταλλος που είναι σκληρός και τον βρίσκουμε σε διάφορα χρώματα, από κόκκινο, καφέ, πράσινο, κίτρινο μαύρο και άσπρο. Μερικές φορές βρίσκουμε γρανάτη έξω από φωλιές μυρμηγγιών. Μάλλον τα μυρμήγγια αντιπαθούν αυτό το ορυκτό και το βγάζουν έξω από την φωλιά τους.

Νομίζω πως θα προτιμήσετε το κόκκινο χρώμα του γρανάτη μιάς και σας αρέσουν τα έντονα κόκκινα χρώματα και είστε άνθρωποι της καρδιάς με φλογερά αισθήματα και ηγετικές ικανότητες.Στη ζωή σας θα αποκτήσετε καρδιακούς φίλους αλλά και άσπονδους εχθρούς.Τα άτομα με τοτέμ αυτή την πέτρα είναι συνήθως μεγαλόπρεπα και η συμπεριφορά τους αλλά και η στάση τους. Σε μια αίθουσα γεμάτη κόσμο ξεχωρίζουν εξ αιτίας αυτής της μεγαλοπρέπειας.

Μεγαλόκαρδοι θαρραλέοι οι άνθρωποι με τον γρανάτη σαν τοτέμ.

Οι άνθρωποι με τον γρανάτη σαν ορυκτό τοτέμ είναι μεγαλόκαρδοι θαρραλέοι και δίνουν πολλά, υλικά και συναισθηματικά και πνευματικά αγαθά. Είναι καλλιτέχνες και οι δραστικές αλλαγες που συνήθως έρχονται στη ζωή τους δεν τους φοβίζουν. Θα περάσει και αυτό, λένε συνήθως. Πολεμιστές και τροπαιούχοι τους αρέσει να είναι αρχηγοί αλλά και συμπαραστάτες. Μέσα στην οικογένεια θέλουν να έχουν αρχηγική θέση και τις περισσότερες φορές τους αξίζει. Είστε εσείς που θα πάτε εκεί που οι άλλοι σταματούν.Αντίθετα από άλλους εσείς θέλετε την επιβεβαίωση της ανδρείας σας και γιατό όχι άλλοστε.

Το άλλο ορυκτό τοτέμ, ο σίδηρος είναι ένα σκληρό μέταλλο που άλλαξε εποχές στους πολιτισμούς. Θυμηθείτε από την εποχή του χαλκού στην εποχή του σιδήρου. Έτσι και εσείς, σας αρέσει να αλλάξετε τα δεδομένα της ζωής σας αλλά και των άλλων.