Πες μου

Ποιό είναι το ορυκτό τοτέμ σας που θα σας φέρει τύχη;

Υπάρχει ορυκτό που μας φέρνει τύχη; Πολλοί το πίστευαν από αρχαιοτάτων χρόνων αλλά νομίζω πως ακόμα το πιστεύουμε. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε αυτή την μαγική πέτρα τοτέμ του κάθε ενός από εμάς με ένα απλό τεστ και που ξέρετε μπορεί και να είναι αληθινό. Σε περίπτωση που δεν είναι, τουλάχιστον, είναι ωραίες οι πέτρες.

Κάτω από ποιό φεγγάρι γεννηθήκατε;

Τι χρώμα σας αρέσει

Αν είσαστε εξερευνητής τι θα εξερευνούσατε πρώτα;

Ποιό ζώο θα επιλέγατε από τα παρακάτω;

Ποιό δέντρο θα επιλέγατε από τα παρακάτω;

Ποιό από τα τέσσερα στοιχεία σας αντιπροσωπεύει

Το ορυκτό τοτέμ σας είναι το ασήμι
Ποιό είναι το ορυκτό τοτέμ σας που θα σας φέρει τύχη;
Ασημι
Όπως το ασήμι είναι πολύτιμο για όλους έτσι και εσείς είστε πολυτιμος για όσους σας γνωρίζουν.Με αυτή την πέτρα για τοτέμ είστε καλοί φίλοι και ενδιαφέροντες σύντροφοι. Αγαπάτε πραγματικά τους ανθρώπους μοιάζετε να έχετε μια ακτινοβολία και μια λάμψη ανεξάρτητα από το εξωτερικό παρουσιαστικό σας. Το ασημί είναι το χρώμα της γιαγιάς Σελήνης. Αυτή η σχέση αυξάνει την διαίσθηση και τον οραματισμό σας.Έχετε πολύ ενέργεια και αποφασιστικότητα αλλά την ξοδεύετε για τους άλλους.
το ορυκτό τομέμ σας είναι το Τυρκουάζ
Ποιό είναι το ορυκτό τοτέμ σας που θα σας φέρει τύχη;
Τυρκουάζ
Το ορυκτό τοτέμ σας είναι το τυρκουάζ.Το τυρκουάζ είναι από τις παλαιότερες πέτρες που χρησιμοποιήθηκαν σαν στολίδι και για προστασία. Οι ινδιάνοι ονόμαζαν το τυρκουάζ ουράνια πέτρα. Πίστευαν ότι προφύλασσε τον κάτοχό του από σπασίματα.Όπως και η πέτρα τους τα άτομα που έχουν τοτέμ το τυρκουάζ διαθέτουν πολλές δυνάμεις που είναι έξω από τις συνηθισμένες.
το ορυκτό τοτέμ σας είναι το οπάλιο
Ποιό είναι το ορυκτό τοτέμ σας που θα σας φέρει τύχη;
Οπάλιο ιριδίζον (τζιροσόλε)
Έχεις την ικανότητα να ανοίγεις και να καθαρίζεις τα πράγματα, τις ιδέες και τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή, είτε αυτό γίνεται στη δουλειά , είτε στις προσωπικές σου σχέσεις. Είσαι πολύ ειλικρινής και για αυτό δεν σου αρέσουν οι υποκριτές , τους οποίους ξεχωρίζεις με την πρώτη.Προσπάθησε , μερικές φορές να μην λες τόσο καθαρά την γνώμη σου. Δεν θα ήταν άσχημο μια μορφή διπλωματίας. Συχνά δυσκολεύεσαι να σταματήσεις την δουλειά στο τέλος της ημέρας αλλά αυτό πρέπει να γίνει γιατί στο τέλος θα υποφέρεις από πονοκεφάλους. έχεις την τάση να χτυπάς στο κεφάλι περισσότερο από τους άλλους ανθρώπους και να πονάς σε στομάχι και λαιμό. Η πέτρα τοτέμ σου θα ηρεμήσει λίγο την φωτιά της δημιουργίας μέσα σου. Μην ξεχνάς ότι και αύριο μέρα είναι.
Το ορυκτό τοτέμ σας είναι η χρυσόκολλα
Ποιό είναι το ορυκτό τοτέμ σας που θα σας φέρει τύχη;
Χρυσόκολλα
Σαν την πέτρα τοτέμ σου, την χρυσόκολλα, είσαι και εσύ παιδί της γης και πάτας γεράς σε αυτήν, πολλές φορές τόσο γερά που γίνεσαι μοναχικός σε νέες ιδέες και νέες γνωριμίες. Φαίνεσαι τυχερός αλλά πίσω από αυτό μπορεί να κρύβεται σκληρή δουλειά και ικανότητα πραγματοποίηση στόχων και όχι τύχη. Έχετε ένα γερό σώμα και καλή υγεία. Είστε πολύ σταθερά άτομα και έτσι θέλετε να μείνετε. Η χρυσόκολλα θα σας δείξει και άλλες δυνατότητες που έχετε και δεν ξέρετε ακόμα. Αν έχετε κοντά σας μια τέτοια πέτρα τοτέμ δεν θα χρειαστείτε στα ταξίδια σας κανένα προσωπικό αντικείμενο πχ μαξιλάρι, γιατί θα σας δείξει πως όπου κι αν πάτε θα είστε πάντα εσεις και δεν χρειάζεστε επιβεβαίωση.
Το ορυκτό τοτέμ σας είναι ο βρυοσκεπής αχάτης
Ποιό είναι το ορυκτό τοτέμ σας που θα σας φέρει τύχη;
Βρυοσκεπής αχάτης
Όπως και το ορυκτό τοτέμ σας είστε άνθρωποι με χιούμορ και λάμπετε μέσα στη χαρά και την αναζωογόνηση της φύσης. Σπάνια σας πιάνουν κρυολογήματα και γρίππη. Έχετε το χάρισμα της ευφράδειας και βρίσκεστε σε όλες τις δουλειές χάρην αυτής. Τα άτομα με αυτό το ορυκτό τοτέμ αγαπούν τους ανθρώπους και θα προσπαθήσουν να κάνουν τους φίλους να χαμογελάσουν ανεξάρτητα από το πρόβλημά τους. Πιστεύουν πως πρώτα η χαρά και η ευδαιμονία και μετά θα λύσουμε μαζί το πρόβλημα. Ετσι αντί να σας χτυπήσουν στον ώμο και να αποχωρίσουν θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να αλλάξει η διάθεσή σας και μετά με άλλα μέτια θα το συζητήσουν μαζί σας.
Το ορυκτό τοτέμ σας είναι το κορνιόλιο
Ποιό είναι το ορυκτό τοτέμ σας που θα σας φέρει τύχη;
Καρνεόλη
Το ορυκτό τοτέμ σας υποδηλώνει άτομο που κυλά ελεύθερα μέσα στη ζωή , όπως ακριβως το αίμα στο σώμα.όπως και η πέτρα σας είστε πολυτιμα χρήσιμοι σε περιπτώσεις ανάγκης γιατί η διαισθητική σας φύση σας επιτρέπει να δείτε ποιά πραγματικά είναι η φύση της ανάγκης του άλλου και να πράξετε αναλόγως.Είστε πραγματικά σταθεροί στην αγάπη όταν αποφασίζετε ότι αγαπάτε. Αν σας προδώσουν όλα ανατρέπονται για εσάς και περνάτε στην απέναντι όχθη.Πονάτε πολύ αλλά δεν θα το μάθει ποτέ ο άλλος. Γίνεστε στοργικοί γονείς αν και κάπως υπερπροστατευτικοί.
Το ορυκτό τοτέμ σας είναι ο γρανάτης και ο σίδηρος
Ποιό είναι το ορυκτό τοτέμ σας που θα σας φέρει τύχη;
Γρανάτης και σίδηρος
Με ορυκτό τοτέμ δύο μέταλλα το γρανάτη και στον σκληρό σίδηρο έχετε διπλή προσωπικότητα που μόνο η μεγαλοψυχίας σας ισορροπεί σταθερά και τις δύο. Εργάζεστε καλύτερα από το κέντρο της καρδιάς σας και συνήθως τα αισθήματά σας είναι φιλικά και καλόσυνάτα προς τους συνασνθρώπους σας. Συχαίνεστε την προδοσία και τα ψέμματα και αλλοιμονο σε όποιον σας προδώσει. Όπως και το ορυκτός βρίσκεται σε μεγάλη ποικιλία έτσι και τα ατομα με αυτο το τοτέμ βρίσκονται σε μεγάλη ποικιλία θέσεων, μορφών και χαρακτηριστικών. Αρκετά σεξουαλικά άτομα και με πολύ ωραίο παρουσιαστικό.Η πέτρα τοτέμ θα σας δώσει την απαιτούμενη λάμψη που θα σας ανοίξει πόρτες.
Το ορυκτό τοτέμ σας είναι ο αμέθυστος
Ποιό είναι το ορυκτό τοτέμ σας που θα σας φέρει τύχη;
Αμέθυστος
Τα άτομα με τον αμέθυστο σαν τοτέμ, στην καθαρότερη απόχρωση συμβολίζουν την παγκόσμια αγάπη και την κατανόηση. Αν εμπλακούν σε υλικές απολαβές μπορεί να γίνουν πολύ σκληροί με τους άλλους και η κριτική τους να τους τσακίσει τα όνειρά τους.Στο ίδιο το άτομο αυτές οι ενέργειες μπορεί να μπλοκάρουν τα πάντα μέσα τους και να εμφανίσουν διάφορες ασθένειες συμφόρεσης αρτηριώνπνευματικά και σωματικά. Συνήθως χρειάζονται μια ηρεμία για να κυλήσουν ομαλά τα σχέδιά τους και η υπερβολική πίκρα ή η προσπάθειά τους να ξεψάβουν ξανά και ξανά στιγμές από την ζωή τους , που τους πίκραναν, δεν βοηθούν καθόλου το ξεμπλοκάρισμα. Μένουν προσγειωμένα στη γη και είναι παιδιά που παίρνουν δύναμη από την γη και τη φύση.
Το ορυκτό τοτέμ σας είναι ο Ιάσπης
Ποιό είναι το ορυκτό τοτέμ σας που θα σας φέρει τύχη;
Ιάσπης
το ορυκτό τοτέμ σας θα σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, αρκεί να είναι πραγματοποιήσιμα τα ονειρά σας.Θα σας βοηθήσει ακόμα να επιβραδύνετε το ρυθμό σας για να φτάσετε σε μια ισορροπία. Πολλές φορές ξεχνάτε να σταματήσετε κυρίως τις δουλειές σας και τα καθημερινά σας καθήκοντα σε σημείο που να εξουθενώνεστε. ενώ σας αρέσει η ισορροπία και πάντα λέτε πνεύμα και σώμα στο ίδιο επίπεδο πολλές φορές προσπαθείτε τόσο έντονα που νιώθετε ότι τίποτα δεν έχετε πετύχει. Αυτό που πάντα έχετε στην καρδιά σας είναι να κάνετε καλό σε όλους.Προστατεύστε τον εαυτό σας, δεν είστε εσείς ο μόνος υπεύθυνος για όλους.
Το ορυκτό τοτέμ σας είναι ο χαλκός και ο μαλαχίτης
Ποιό είναι το ορυκτό τοτέμ σας που θα σας φέρει τύχη;
Χαλκός και μαλαχίτης
Τα άτομα με αυτές τις πέτρες τοτέμ κρύβουν συνήθως την δυνατή τους και πεισματάρικη φύση κάτω από ένα πεπλο ομορφιάς και ντροπαλοσύνης. Αλλά μην ξεγελιέστε, είναι μαχητές και όταν η ενέργειά τους ρέει καλά μπορεί να κάνουν θαύματα με τις επιδιώξεις τους. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχουν σκεφτεί γίνονται δύστροιποι και κλείνονται στον εαυτό τους με αποτέλεσμα να παθαίνουν κατάθλιψη, έλκη και σπασμούς. Αν τους προσώσει κάποιος, δεν το ξεχνούν ποτέ και βάζουν σαν κρυφό σκοπό της ζωής τους να το ανταποδώσουν. Αν καταφέρουν και διοχετεύσουν την κακή σκέψη σε διανοητική ενέργεια λάμπουν με μια εσωτερική λάμψη και καταφέρνουν να εκτελέσουν το αδύνατο. Μπορούν μια αδυναμία των άλλων να την κάνουν δύναμή τους και να βοηθήσουν να καταλάβει και ο βοηθούμενος πόσες δυνατότητες έχει μέσα από τις αποδείξεις που θα του παρέχουν.
Το ορυκτό τοτέμ σας είναι ο όψιδιανός
Ποιό είναι το ορυκτό τοτέμ σας που θα σας φέρει τύχη;
Οψιδιανός
Με τον οψιδιανό σαν ορυκτό τοτέμ έχετε την ικακότητα να βλέπετε βαθιά στην καρδιά του άλλου ανεξάρτητα από το τι σας λέει. Πολλές φορές αυτό είναι καλό γιατί έχετε την τάση αλλά και τις γνώσεις να βοηθήσετε στην αλλάγη προς το καλύτερο της ζωής των άλλων. Το πρόβλημα είναι αν δεν θέλουν οι άλλοι αυτή την αλλαγή. Θα πρέπει να σεβαστείτε την γνώμη τους και να τους αφήσετε στο δικό τους χρόνο να αποφασίσουν να αλλάξουν. Εκεί θα δυσκολευτείτε πολύ γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε πως απορρίπτουν μια τόσο γόνιμη προσφορά και τόσο γενναιόδωρη. Έχετε μια εμφυτη τάση δικαιοσύνης και θα προσπαθήσετε να διώξετε μακρυά κάθε αδικία. Έχετε την τάση να τραυματίζετε τα γόνατά σας και τους μηρούς σας. Χωρίς να το θέλετε τα επαγγέλματα της επιλογής σας εμπεριέχουν αυτό τον κίνδυνο του τραυματισμού αυτών των δύο ευπαθών σημείων σας.Ο χαρακτήρας σας είναι ήσυχος και συμβατικός φαινομενικά αλλά κρύβει μια ισχυρή δύναμη επιβολής. Λόγω των διανοητικών σας ικανοτήτων επιβάλλεστε χωρίς οι άλλοι να το καταλαβαίνουν.
Το ορυκτό τοτέμ σας είναι ο χαλαζίας
Ποιό είναι το ορυκτό τοτέμ σας που θα σας φέρει τύχη;
Χαλαζίας
Άν έχετε σαν ορυκτό τοτέμ το χαλαζία κρατήστε τον αέρα γύρω σας καθαρό και ρευστό. Αυτό θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε τις δυνάμης της γέννησης και της καταστροφής που έχετε μέσα σας. Μην πεισμώνετε και κρατάτε κλειστά τα χαρτιά σας για καιρό γιατί έτσι η στάση , που εσείς λέτε υπεροχής οι άλλοι την εκλαμβάνουν σαν στάση αδιαφορίας. Έχετε ανάγκη την ζεστασιά των άλλων γύρω σας για να κυλήσουν και οι δικές σας δυνάμεις απαλά και προς πλήρη αναζωογόνηση. Έχετε μια δύναμη που αναζωογονεί την φύση αλλά συγχρόνως μπορεί και να την καταστρέψει. Προσέξτε το βάρος σας γιατί έχετε την τάση να πρήζονται τα γόνατά σας. Ο νούς σας μπορεί να περιπλανηθεί σε απάτητα μονοπάτια αλλά μην τον αφήσετε ανεξέλεκτο.