Πες μου

Χαλαζίας

Ο χαλαζίας, το ορυκτό τοτέμ σας είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα και άφθονα στοιχεία πάνω στη γη. Είναι αρκετά σκλήρο ορυκτό και υπάρχει σχεδόν σε όλα τα χρώματα,  αλλά ο άσπρος, ο καθαρός χαλαζίας είναι ο πιό συνηθισμένος. Κρύσταλλο είναι η ελληνική λέξη για το πάγο και ο χαλαζίας μοιάζει σαν κρύσταλλο.

Παλιά πίστευαν ότι αν φοράς ένα κομμάτι χαλαζία θα έδειχνες τη δίψα. Ο χαλαζίας είναι μαι πέτρα δύναμης. Τα άτομα με τον χαλαζία σαν πέτρα τοτέμ θα μάθουν να κρατάνε την καθαρότητά τους όπως και η πέτρα τους και να βλέπουν καθαρά τις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους.

Τα ραβδιά των μάγων είχαν μια πέτρα χαλαζία.

Πολλές φορές η φαινομενικά ψυχρή εμφάνιση των ατόμων αυτών παραπλανά. Φαίνονται ψυχρά και συγκρατημένα αλλά δεν έχετε εσείς που βρίσκεστε δίπλα τους να τους δώσετε κάτι από την ζεστασιά σας. Αμέσως θα αλλάξουν και αν θερμαθούν τίποτε πιά δεν θα είναι το ίδιο. Τα άτομα με αυτή την πέτρα τοτέμ τρέμουν κυριολεκτικά την απόρριψη.

Από το χαλαζία θα μάθουν να μην είναι τόσο άκαμπτα και κριτικά γιατί μπορεί να σπάσουν σε χίλια κομμάτια. Η δύναμη των ατόμων, όπως και του χαλαζία, είναι να μεταβιβάζουν επακριβώς τα μηνύματα και να δέχονται τα μηνύματα των άλλων. Αν κρατάτε μαζί σας κρυστάλλους χαλαζία θα σας βοηθήσει να μάθετε μυστικά χωρίς να σας δημιουργήσουν ψυχικά προβλήματα.