Πες μου

Χρυσόκολλα

Η χρυσόκολλα μοιάζει από πολλές απόψεις με το τυρκουάζ. Υποπροιόν του χαλκού όπως ακριβώς και το τυρκουάζ. Το χρώμα της όμως ποικίλλει από καθαρό πράσινο, πρασινογάλαζο έως και το γαλάζιο.Μοιάζει με χωμάτινη πέτρα αλλά αν την φέρεις στη γλώσσα σου κολλάει και έτσι την ξεχωρίζουν.

Το γαλάζιο χρώμα της, αν βρίσκεται σε αυτή την απόχρωση, μαζί με το χώμα που την περιβάλλει βοηθά τον κάτοχό της να ισορροπεί ανάμεσα ουρανού και γης παντρεύοντας τα δύο στοιχεία. Θεωρείται μια πέτρα που μπορεί να εξαχνήσει το νου και την καρδιά.Τα άτομα με τοτέμ αυτή την πέτρα μπορούν να συνδιάσουν μέσα τους τις δυνάμεις του ουρανού και της γης, να κάνουν όνειρα αλλά και να τα πραγματοποιούν συγχρόνως.

Τα άτομα με αυτή την πέτρα σαν τοτέμ μπορούν μια χαρά να πατούν στη γη χωρίς ούτε μια φορά να ρίξουν τα μάτια τους προς τον ουρανό, να είναι ευτυχισμένοι μέσα στα υλικά τους αποκτήματα. Η χρυσόκολλα θα τα βοηθήσει να ανακαλύψουν πόσο πιό πάνω μπορούν να φτάσουν συνδιάζοντας τα γέρά τους πόδια και τον ανηψωμένο νού τους.