Πες μου

Κόκκινη αύρα

Υπάρχουν πολλά χρώματα στην αύρα του κάθε ενός από εμάς. Το λαμπερό κόκκινο δείχνει ένα άτομο με καλή υγεία και σωματική δύναμη. Δείχνει ακόμα ένα άτομο με στρατηγικές ικανότητες. Πολλοί στρατηγοί είχαν ένα λαμπερό κόκκινο στην αύρα τους. Ένα καθαρό κόκκινο με κίτρινες ανταύγες στην άκρη του δείχνει έναν άνθρωπο σταυροφόρο, που έχει τάξει τον εαυτό του στην υπηρεσία του συνόλου για το καλό της ανθρωπότητος.

Η κόκκινη αύρα σας σας κάνει έναν δυνατό άνθρωπο!

Αν το κόκκινό σας είναι λίγο σκούρο και τείνει προς το καφέ κεραμυδί τότε τα ξέρετε όλα, είστε άκαμπτος και πολλές φορές έχετε κλειστά τα αυτιά σας σε κάθε νεωτερισμό. Η κόκκινη αύρα σας σας κάνει έναν δυνατό άνθρωπο αλλά όσο σκουραίνει και χάνει το λαμπερό της χρώμα τόσο οι σκέψεις και πράξεις σας τείνουν προς κακή και ανήθικη διάθεση.

Το σταθερό κόκκινο χρώμα της αύρας με πιτσιλιές καφέ ή ροζ μπορεί να δείχνει άτομο νευρικό. Εσείς όμως μπορείτε με τις καθαρές και καλοσυνάτες σκέψεις να αποπνεύσετε δύναμη εμπιστοσύνη και βοήθεια στους γύρω σας. Να γίνετε ο στρατηγός που κερδίζει τις μάχες και τελικά τον πόλεμο, βοηθώντας τους άλλους να επιζήσουν χάρι σε εσάς όλο και καλύτερα. Το καθαρό κόκκινο της αύρας πολλές φορές ποικίλλει από κόκκινο-ρζ έως κόκκινο βαθύ που πλησιάζει στο καφέ του κεραμυδιού ή το καφέ της βρεγμένης γης. Αν το κόκκινο της αύρας είναι θαμπό και έχει καφέ στίγματα φανερώνει άνθρωπο πονηρό που χρησιμοποιεί την σωματική του ευρωστία για να επιβληθεί στους άλλους.

Ένας άνθρωπος με πολύ κοκκινο-ροζ στην αύρα του δείχνει ότι η έμφυτη δειλία του δεν τον αφήνουν να επιβάλλει τις απόψεις του ακόμα και αν είναι ηθικές και δίκαιες. Αν η αύρα τείνει να γίνει καφέ σημαίνει ότι δεν ρέει καλά πάνω στο άτομο και αν ένα όργανο έχει καφέ απόχρωση από πάνω του, ανεξάρτητα με το όλο χρώμα της αύρας του ανθρώπου, αυτό το όργανο νοσσεί ή θα νοσήσσει στο μέλλον.Οι καλές σκέψεις, λόγος και πράξεις ανεβάζουν την καθαρότητα της αύρας μας.