Πες μου

Πορτοκαλί αύρα

Οι άνθρωποι που έχουν πολύ πορτοκαλί στην αύρα τους σέβονται πολύ τους άλλους. Σέβονται τις ιδιαίτερες συνθήκες που μπορεί να διαπλάσουν το χαρακτήρα του διπλανού τους και πάντα έχουν να πούν κάτι καλό για όλους. είναι λαμπεροί άνθρωποι και καλοσυνάτοι με μια έμφυτη ντοπαλοσύνη και απέραντη ανθρωπιά.

Για αυτούς όλοι είναι καλοί και αξίζει να βοηθηθούν όλοι ακόμα και οι πιό στυγνοί εγκληματίες. Αν η πορτοκαλί αύρα συνενώνεται και με λαμπερό κίτρινο δείχνει άτομο που έχει αυτοέλεγχο και πολλές αρετές.

Μιά αύρα πορτοκαλί με καφέ στίγματα φανερώνει έναν άνθρωπο τεμπέλη και καλοπερασάκια που δεν νοιάζεται για τίποτα. Αν συμπορεύεται το πορτοκαλό με το απαλό πράσινο δείχνει άνθρωπο καυγατζή και ευέξαπτο.

Όσο σκουραίνει το πορτοκαλί και το πράσινο τότε αυτό το άτομο ζεί για τον καυγά, λεκτικό ή πραγματικό ακόμα και χωρίς φανερή αιτία. Είναι ένας άνθρωπος άκαμπτος που δεν ξεχωρίζει και δεν δέχεται καμμία άλλη γνώμη εξ ων από την δική του. Η πορτοκαλί αύρα με αυτό το λαμπερό πορτοκαλί του ήλιου, δείχνει έναν άνθρωπο που μας ανακουφίζει από τις αγωνίες μας, όταν μας πάρει υπό την σκέπη του.