Πες μου

Πράσινη αύρα

Η πράσινη αύρα που περιβάλλει το σώμα σε πολλούς ανθρώπους φανερώνει έναν γελαστό καλόκαρδο άνθρωπο με χιούμορ και διάθεση για ζωή. Είναι πάντα χαρούμενος και λιγάκι πειρακτήρι, η καρδιά της παρέας.

Συνήθως οι άνθρωποι με πράσινο λαμπερό στην αύρα τους εργάζονται για την υγεία του συνανθρώπου σε όλα τα επίπεδα. Τους βρίσκουμε σε έρευνες ιατρικές, ψυχιατρικές, γεωπολιτικές, σαν ερευνητές σε μακρινές χώρες και πάντα να αγωνίζονται για την υγεία, καλυτέρευση της ζωής και αποκατάσταση αδικιών που έγιναν στους άλλους.

Τα πιό πολλά νοσοκομειακά ιδρύματα είναι βαμμένα σε απαλό πράσινο χρώμα, τυχαίο; Δεν νομίζω. Αν το λαμπερό πράσινο χρώμα ανακατευτεί με κόκκινα στίγματα ή κόκκινες γραμμές λαμπερού χρώματος 'εχουμε να κάνουμε και με ένα ακόμα πιο δυνατό άνθρωπο που ξέρει να πραγματοποιεί, ξέρει ποιές πόρτες να κτυπήσει για να φτάσει στούς στόχους του.

Όσο το χρώμα γίνεται θαμπό και ανακατεύεται με μουσταρδί αποχρώσεις δείχνει ανθρώπους που στην πορεία της ζωής τους έχασαν τα ιδανικά και τα όνειρά τους για το γενικό καλό, στράφηκαν προς το συμφέρον του εαυτού τους και αγάπησαν περισσότερο τα υλικά αγαθά παρά τον αδύναμο συνάνθρωπό τους. Με τα χρόνια κλείστηκαν στον εαυτό τους και έγιναν στιγκούνηδες.