Πες μου

Τα χρώματα της αύρας και πως επηρεάζουν την ζωή μας

Η αύρα έχει πολλές διαβαθμίσεις χρωμάτων. Τα χρώματά της ποικίλλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και ανάλογα με τις καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά. Ποιός δεν έχει ακούσει το ¨έγινε κόκκινος από το θυμό του" ή το άλλο, "κιτρίνησε από την ζήλια του". Αυτά δεν λέγονται τυχαία κάτι είδαν οι άνθρωποι, έστω και ασυνείδητα.

Πολλοί λίγοι μπορούν να δούν την αύρα τους και ακόμα πιο δύσκολα την αύρα των άλλων. Πάντως από αυτούς που την βλέπουν, λένε πως έχει χρώματα μπλέ, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί, μώβ και κινείται γύρω από το σώμα μας σαν ένας μανδύας προστασίας. Άλλοι λένε πως, αν νοσήσει κάποιο ανθρώπινο όργανο πρώτα η αύρα δείχνει με ένα σκοτωμένο καφέ την ασθένεια, πολύ πριν βγεί η ιατρική γνωμάτευση. Ακόμα έχει ειπωθεί ότι η αύρα είναι εκείνη που συρρικνώνεται γύρω από το σώμα πριν ο άνθρωπος ταξιδέψει στο μεγάλο ταξίδι.

Ας προσπαθήσουμε να πούμε δυό λόγια για αυτήν για τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά μέσα από τις ερωτήσεις. Πιστεύω ότι ο κάθε ένας από εμάς ξέρει υποσυνείδητα το χρώμα της αύρα του.