Πες μου

Τι χρώμα αύρας έχεις;

Η αύρα έχει πολλές διαβαθμίσεις χρωμάτων. Τα χρώματά της ποικίλλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και ανάλογα με τις καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά. Ποιός δεν έχει ακούσει το ¨έγινε κόκκινος από το θυμό του" ή το άλλο, "κιτρίνησε από την ζήλια του".

Πόσο ανεκτικός είσαι στην κριτική;

Πονάει συχνά το κεφάλι σας;

Ποιά από τα παρακάτω λουλούδια θα επιλέγατε;

Πόσο συχνά θυμώνεται την ημέρα;

Όταν διαλέγετε ρούχα, τι χρώμα προτιμάτε συνήθως;

Αν μπορούσατε ν΄αλλάξετε το χρώμα της θάλασσας, τι χρώμα θα την βάφατε;

Θέλετε να αποκτήσετε σκύλο. Τι χρώμα τον προτιμάτε;

Τα χρώματα είναι έξι. Ποιό είναι το αγαπημένο δικό σας;

Έχεις κόκκινη αύρα
Τι χρώμα αύρας έχεις;
Κόκκινη αύρα
Είσαι ένας εξαίρετος στρατηγός. Δυνατός και αποφασισμένος να νικήσεις σε όλες τις μάχες. Η δικαιοσύνη που σε διακατέχει είναι σταυροφορική αλλά και το πείσμα επίσης. Κράτα λαμπερό το χρώμα της αύρα σου με καλές σκέψεις παγκοσμιότητας και ο πόλεμος έχει ήδη κερδηθεί από εσένα. Έχεις μεγάλη δύναμη σώματος και πνεύματος και όταν η ενέργειά σου ρέει καλώς είσαι ο καλύτερος φίλος και συνεργάτης. Αλλοίμονο σε αυτόν που θα σε αδικήσει, θα υποστεί τις συνέπειες της αδικίας του. Πολυ αθλητικός και υπερήφανος πολλές φορές κρύβεις την δυναμή σου γιατί πολλοί είναι εκείνοι που σε φοβούνται και θέλεις να εμπνέεις το σεβασμό και όχι τον φόβο. Πειθάρχησε λίγο την διατροφή σου και απόφευγε τα πολλά κόκκινα κρέατα που σου αρέσουν κάπως περισσότερο από τους άλλους ανθρώπου για να μην κινδυνέψεις ποτέ από στομαχικές διαταραχές. Όλοις αυτοί οι ανθρώποι με κόκκινο λαμπερό στην αύρα τους θα τους βρούμε πάντα μπροστά στη μάχη, αληθινή ή φανταστική και εδώ ακριβώς τοποθετείται η λέξη "ήρωας". Πρωτοπόρος και άφοβος σε όλη την ζωή.
Έχεις μωβ αύρα
Τι χρώμα αύρας έχεις;
Μωβ αύρα
Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος της νέας γενιάς, με χαρίσματα που θα φανούν σε λίγα χρόνια. Περίεργος για τους πολλούς ακόμα, αλλά σε λίγο καιρό θα είσαι απόλυτα αποδεχτός και θα αλλάξεις τον κόσμο προς το καλύτερο, όνειρο πολλών ανθρώπων της περασμένης γενιάς , που όμως δεν τα κατάφερε.
Έχεις πορτοκαλί αύρα
Τι χρώμα αύρας έχεις;
Πορτοκαλί αύρα
Η πορτοκαλί αύρα που σε περιβάλλει σε κάνει ένα ζεστό άτομο, που έχει πολλούς φίλους ακόμα και αν δεν το ξέρει.Συνήθως έχεις μεταπτώσεις στο χαρακτήρα σου. Περνάς από τον οργισμένο θυμό στην απόλυτη ηρεμία, από την μοναξιά στην μεγάλη παρέα. Όπου όμως και αν είσαι ή καλοσύνη σου σε ακολουθεί πάντα και όλοι στο αναγνωρίζουν αυτό, εχθροί και φίλοι. Οι δικοί σου άνθρωποι καταλαβαίνουν και σε συμμερίζονται όπως και αν παρουσιάζεσαι γιατί ξέρουν το διαμάντι της ψυχής σου.
Έχεις μπλέ αύρα
Τι χρώμα αύρας έχεις;
Μπλέ αύρα
Ένας αληθινά σοφός και ήρεμος άνθρωπος.Πριν μιλήσεις επεξεργάζεσαι τις λέξεις σου καλά και η ηρεμία σου είναι παροιμιώδης. Είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η λογική και η πειθώ φέρνουν πιό καλά αποτελέσματα από τις εκρήξεις θυμού. Να προσέχεις την διατροφή σου γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει στομαχικά προβλήματα, λίγη άσκηση θα σου έκανε καλό.
Έχεις πράσινη αύρα
Τι χρώμα αύρας έχεις;
Πράσινη αύρα
Το πράσινο χρώμα που έχεις στην αύρα σου σε κάνει την ψυχή της παρέας. Όλο ενέργεια και ιδέες είσαι εκείνος που θα χαλάσει το Σαββατοκύριακό του για να μείνει μαζί με ένα φίλο-η προκειμένου να τον στηρίξει. Οι ανάγκη να βοηθήσεις πολλές φορές σε κάνει να παραμελείς οικογενειακά καθήκοντα και υποχρεώσεις αλλά είσαι συγχωρετέος για το πολύτιμο χρόνο που δίνεις στούς άλλους. Ακόμα θέλεις ν΄αλλάξεις τον κόσμο και σίγουρα θα καταφέρεις να αλλάξεις αρκετές από τις ιδέες της παρέας σου για τις αδικίες που πρέπει να αποφευχθούν. Σε χρειαζόμαστε πάντα όλοι εμείς, ιδιαίτερα το χιούμορ σου.
Έχεις κίτρινη αύρα
Τι χρώμα αύρας έχεις;
Κίτρινη αύρα
Προσπάθησε να διατηρήσεις την ζωντάνια της και την καθαρότητά της με το μυαλό σου, τα λόγια που λες στους άλλους και με τις αγαθοεργείς πράξεις σου.