Πες μου

February 2015

μεταφυσικά / τοτέμ

Καρνεόλη

Η καρνεόλη ανήκει στην κατηγορία πυριτικά ορυκτά στην ομάδα τεκτοπυριτικά. Το χρώμα του ποικίλλει από το το ροζ μέχρι το κόκκινο και κίτρινο. Συνήθως είναι κόκκινο και σχετίζεται με το αίμα. Εξ αιτίας αυτού το χρησιμοποιούσαν σε ατυχήματα και έλεγαν ότι μπορούσε να σταματήσει την αιμοραγία στις πληγές.
μεταφυσικά / τοτέμ

Ορυκτά τοτέμ

Ο κάθε άνθρωπος έχει μια πέτρα δύναμης που του φέρνει τύχη μακροζωία και ευτυχία. Από τα πολύ παλιά χρόνια πίστευαν όλοι οι λαοί της γής σε ορυκτά-πέτρες τοτέμ που πολλές φορές τους έδιναν υπερβολικές ιδιότητες.
μεταφυσικά / τοτέμ

Βρυοσκεπής αχάτης

Ο βρυοσκεπής αχάτης ή βρυώδης αχάτης είναι μια πέτρα που μοιάζει σαν να έχει βρύα μέσα της. Στην πραγματικότητα, όταν την ανέλυσαν, ανακάλυψαν πως περιέχει οξείδιο του μαγγανίου και σίδηρο. Πολλές φορές αυτά που φαίνονται σαν βρύα είναι χρώματος μαύρου άλλοτε πράσινου ή υπογάλαζο.
μεταφυσικά / τοτέμ

Χρυσόκολλα

Η χρυσόκολλα μοιάζει από πολλές απόψεις με το τυρκουάζ. Υποπροιόν του χαλκού όπως ακριβώς και το τυρκουάζ. Το χρώμα της όμως ποικίλλει από καθαρό πράσινο, πρασινογάλαζο έως και το γαλάζιο.Μοιάζει με χωμάτινη πέτρα αλλά αν την φέρεις στη γλώσσα σου κολλάει και έτσι την ξεχωρίζουν.
μεταφυσικά / τοτέμ

Ασήμι ή άργυρος

Το ασήμι είναι από τα πιό περιζητητα μέταλλα πάνω στη γη από αρχαιοτάτων χρόνων. Τα δισκοπότηρα, οι κορώνες των βασιλέων, έργα τέχνης είναι φτιαγμένα από αυτό το πολύτιμο υλικό. όσο πιο πολύ ασήμι είχες τόσο πιο πλούσιος ήσουν.
μεταφυσικά / τοτέμ

Οπάλιο ιριδίζον (τζιροσόλε)

Όπως και ο χαλζίας το ιριδίζον οπάλιο αποτελείται από διοξείδιο του πυριτίου αλλά υπάρχει και νερό σε αυτό. Το ιριδίζον οπάλιο βρίσκεται σε ιζηματογενή πετρώματα και σε κοιλώματα ηφαιστιογενών βράχων. Στη αρχαία Ρώμη ήταν γνωστό σαν ιερή πολύτιμη πέτρα.
μεταφυσικά / τοτέμ

Ποιό είναι το ορυκτό τοτέμ σας που θα σας φέρει τύχη;

Υπάρχει ορυκτό που μας φέρνει τύχη; Πολλοί το πίστευαν από αρχαιοτάτων χρόνων αλλά νομίζω πως ακόμα το πιστεύουμε. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε αυτή την μαγική πέτρα τοτέμ του κάθε ενός από εμάς με ένα απλό τεστ και που ξέρετε μπορεί και να είναι αληθινό.

μεταφυσικά / χρώματα της αύρας

Πορτοκαλί αύρα

Οι άνθρωποι που έχουν πολύ πορτοκαλί στην αύρα τους σέβονται πολύ τους άλλους. Σέβονται τις ιδιαίτερες συνθήκες που μπορεί να διαπλάσουν το χαρακτήρα του διπλανού τους και πάντα έχουν να πούν κάτι καλό για όλους. είναι λαμπεροί άνθρωποι και καλοσυνάτοι με μια έμφυτη ντοπαλοσύνη και απέραντη ανθρωπιά.
μεταφυσικά / χρώματα της αύρας

Μπλέ αύρα

Το μπλέ χρώμας αύρα φανερώνει έναν άνθρωπο του πνευματικού κόσμου. Δείχνει επίσης διανοητική πνευματικότητα αν είναι η σωστή μπλε απόχρωση. Μιά απαλή γαλάζια απόχρωση πχ δείχνει άνθρωπο που δυσκολεύεται να αποφασίσει ακόμα και για απλά ζητήματα που τον αφορούν.

Pages